Badbomber

Lush var butiken som startade med badbomber. Jag rekommenderar verkligen, ett gott varmt bad med massa bubblor i. Väck barnet i dig och njut av det färgglada bubbelbadet i ditt badkar. Till detta använder vi bara naturliga och naturligtvis ofarliga färger som lätt kan sköljas av.

✔ Bubblande kul och aromatiskt bad
✔ Med vårdande oljefrosting
✔ Med naturlig peeling
✔ Ljuvlig, elegant doft av rosor
✔ Alla hudtyper

Inte som en konventionell badbomb: Förutom att bada i bubblor och roliga färger, fizz och en underbar doft, erbjuder vår badbomb även en rad extra egenskaper! Toppingen är inte bara konstnärligt och kärleksfullt handarbete, utan också vård och peeling i ett! Medan badbomben pyser genom ditt badkar och vecklar ut sin bubblande doftmagi, löses den vårdande oljefrostingen långsamt upp och släpper ut alla vårdande ingredienser i vattnet. ”Smälter-i-munnen”- toppingen innehåller naturlig sockerpeeling och värdefull vård för din hud. Du masserar in den försiktigt på huden medan du badar och njuter av himmelsk mjuk hud medan de fina aromerna lyser upp dina sinnen.

LJUVLIGT DELIKAT HUD MED MANDELOLJA OCH SOCKERPEELING

Mandelolja skyddar redan huden från att torka ut under rengöringen. Fettsyrorna den innehåller tränger djupt in i hudlagret och gör den mjuk och smidig. Linolsyra ger intensiv och långvarig fukt och gör huden mer motståndskraftig. Fina sockerpartiklar tar bort döda hudceller och förbereder din hud optimalt för efterkommande vård.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen